Skrinjica za zobke in spomine

  • Lesena skrinjica za shranjevanje mlečnih zobkov z vtisnjenim imenom in rojstnim datumom vašega otroka. Izjemno darilo ob rojstvu, krstu ali ob vpisu v šolo.  Priložena je tudi ‘das masa’ za odtis rokice in nogice, ki ju prav tako lahko shranite v skrinjico.
    V poseben prostorček v skrinjici lahko shranite tudi otrokovo fotografijo, v predalček pa pramen njegovih las in celo zapestnico iz porodnišnice.

  • 44,90€


Izpolni spodnja polja in ustvari popolnoma edinstven izdelek:+


Lesena skrinjica z natisnjenim imenom in rojstnim datumom vašega otroka nudi prostor za shranjevanje dragocenih spominov: mlečnih zobkov, pramena otroških las, zapestnice iz porodnišnice ter odtis otroške rokice in nogice. Skrinjica vsebuje dvajset luknjic, vsaka je namenjena enemu mlečnemu zobku. Ob luknjicah so napisana tudi imena zobkov, tako se bo vaš otrok mimogrede in zlahka naučil poimenovanja zob. Skrinjica je enostavna za odpiranje, tako da lahko tudi otroci s svojimi malimi rokami z lahkoto pridejo do svojih zakladov.

Zaupajte nam ime in rojstni datum vašega malčka, mi pa ga natisnemo na pokrov lesene skrinjice. Ta rešitev je tudi idealna priložnost za osebno darilo pri vstopu v šolo.  

Vse naše lesene skrinjice tradicionalno izdeluje mojster tesar v majhni mizarski delavnici. Les je pobarvan z okolju prijaznim dekorativnim premazom, ki ohranja naravni videz lesa. Tako je vsak kos poseben in edinstven!

Les je stvaritev narave; številni odtenki barv, letnice, vzorci in grče mu dajejo posebno poudarjene poteze. Tako kot v gozdu niti dve smreki nista enaki, tako tudi niti dve naši skrinjici za mlečne zobke iz smrekovega lesa nista identični. Dobro vidna struktura lesa, grče in bogat spekter barvnih odtenkov naredijo vsako skrinjico edinstveno in s tem prav poseben ter pristen naravni videz vsake skrinjice posebej. 

* Prosimo, ne pozabite: napišite želeno otrokovo ime in njegov datum rojstva.

Osnovna barva designa: rožnata ali modra
Material: les

Vključuje:
- Leseno skrinjico za shranjevanje mlečnih zobkov
- Poseben prostor za hrambo odtisa rokice in nogice
- Poseben prostor za hrambo fotografije, pramena las in zapestnice iz porodnišnice
- 2 vrečki po 150 g ‘das mase’

Velikost: 27,8 x 15,5 x 7,5 cm

Barva tiska lahko rahlo odstopa od barve na sliki.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha