Seznam opravil TO DO LIST Piši – briši

  • Upravljajte svoja dnevna opravila, ki jih ne smete pozabiti, s Hapinesto seznamom opravil TO DO LIST. Izvedba Piši-briši omogoča, da opravljena opravila enostavno pišete, jih sproti brišete in dodajate nova. Seznamu opravil TO DO LIST je priložena kreda, napisano pa preprosto obrišete z vlažno krpo. Pri vsakem nakupu so vključena enostavna navodila za montažo.

  • 24,90€


Imate v glavi preveč stvari, da bi si jih zapomnili? Olajšajte si življenje in začnite uporabljati seznam opravil Hapinesto TO DO LIST. Listki in koščki papirja, na katere pišemo svoja opravila, ki jih moramo postoriti še danes ali v prihodnjih dneh, se kaj hitro izgubijo. S pritrditvijo seznama opravil TO DO LIST na steno vaše pisarne, kuhinje ali dnevnega prostora boste lahko sproti dopisovali opravila, ki jih ne smete pozabiti. 

Izvedba Piši-briši omogoča, da opravljena opravila enostavno pišete, jih sproti brišete in dodajate nova. Seznamu opravil TO DO LIST je priložena kreda, napisano pa preprosto obrišete z vlažno krpo. Pri vsakem nakupu so vključena enostavna navodila za montažo.

Dodatne informacije:

Hapinesto seznam opravil TO DO LIST Piši – briši nalepite na ravno površino z ustreznim postopkom, opisanem v priloženih navodilih. Priporočamo, da ga ne uporabljate na teksturiranih površinah (razen na rahlo teksturirani površini); ne samo zaradi možnih težav z oprijemom, temveč tudi zaradi pisanja po nalepki. Naše nalepke odstranljive, niso pa ponovno uporabne. Pri odstranjevanju nalepk s površine, na kateri so nalepljene, priporočamo, da jo zelo počasi in previdno luščite nazaj, da ne poškodujete nanosa.

Osnovna barva: črna
Material: mat vinil
Velikost: 58 x 80 cm

Vključuje:
- Seznam opravil TO DO LIST Piši – briši 
- Preprosta navodila za montažo
- Brezplačna kreda za pisanje

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha