• Mesečni koledar Piši – briši

Mesečni koledar Piši – briši


  • Organizirajte svoje življenje in življenje svoje družine z našim fantastičnim mesečnim koledarjem. Nanj lahko pišete s priloženo kredo. Ko je meseca konec, ga preprosto obrišete z vlažno krpo in koledar je že pripravljen za naslednji mesec! 
    Pri vsakem nakupu so vključena enostavna navodila za montažo.
  • 24,90€


Stenski koledar je izrezan iz mat vinila, ki vam omogoča pisanje s priloženo kredo. Za brisanje površino preprosto obrišite z vlažno krpo. Nalepko lahko nanašate neposredno na katero koli ravno, gladko in čisto površino, vključno s pobarvanimi stenami, kuhinjskimi omarami in hladilnikom (ne deluje na teksturirani/peščeni/zrnati površini). Nalepka je za enostavno aplikacijo že pripravljena na prenosni foliji. 

Ta mesečni načrtovalec vaših aktivnosti vsebuje 7 stolpcev s po petimi polji: 31 polj za dneve v mesecu in s štirimi dodatnimi polji za vaše zapiske, oziroma opomnike. Hapinesto mesečni koledar Piši – briši vam zagotavlja enostaven pregled nad vsemi vašimi mesečnimi načrti in nalogami za vso družino, da ne pozabite niti najmanjših nalog in opravil. Na ta kul koledar lahko napišete in izbrišete vse svoje misli in, seveda, tudi svoje želje!

 

Dodatne informacije:

Hapinesto nalepko z mesečnim koledarjem Piši – briši nalepite na ravno površino z ustreznim postopkom, opisanem v priloženih navodilih. Priporočamo, da jih ne uporabljate na teksturiranih površinah (razen na rahlo teksturirani površini); ne samo zaradi možnih težav z oprijemom, temveč tudi zaradi pisanja po nalepki. Naše nalepke odstranljive, niso pa ponovno uporabne. Pri odstranjevanju nalepk s površine, na kateri so nalepljene, priporočamo, da jo zelo počasi in previdno luščite nazaj, da ne poškodujete nanosa.

 

Osnovna barva: črna
Material: mat vinil
Velikost: 82 x 58 cm

Vključuje:
- Mesečni koledar Piši – briši
- Poseben stolpec za opomnike
- Preprosta navodila za montažo
- Brezplačna kreda za pisanje

timeat
22:50 odhod 1
12.50 odhod2
Processor
Clockspeed 100mhz

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha

Podobni izdelki

Otroški organizator - magnetni

19,90€ Brez DDV: 16,31€

Skrinjica za zobke

29,90€ Brez DDV: 24,51€

Družinski organizator - magnetni 1

27,90€ Brez DDV: 22,87€

Družinski organizator - magnetni 2

27,90€ Brez DDV: 22,87€

Družinski organizator  - stenski 1

27,00€ Brez DDV: 22,13€

Družinski organizator - stenski 2

27,00€ Brez DDV: 22,13€

Otroški organizator - stenski

19,90€ Brez DDV: 16,31€