• Tedenski koledar Piši – briši

Tedenski koledar Piši – briši


  • Organizirajte se z našim fantastičnim tedenskim koledarjem. Nanj lahko pišete s priloženo kredo. Ko je tedna konec, tedenski koledar preprosto obrišete z vlažno krpo in že je pripravljen za naslednji teden! 
    Pri vsakem nakupu so vključena enostavna navodila za montažo.
  • 24,90€


Stenski koledar Piši – briši je izrezan iz mat vinila, ki vam omogoča pisanje in brisanje s priloženo kredo. Za brisanje površino preprosto obrišite z vlažno krpo. Nalepko lahko nanašate neposredno na katero koli ravno, gladko in čisto površino, vključno s pobarvanimi stenami, kuhinjskimi omarami in hladilnikom (ne deluje na teksturirani/peščeni/zrnati površini). Nalepka je za enostavno aplikacijo že pripravljena na prenosni foliji. 

Ta tedenski načrtovalec vsebuje 8 polj za 7 dni v tednu z dodatnim posebnim poljem za vaše opomnike. Vsak o polje vsebuje ime posameznega dneva. Hapinesto tedenski koledar Piši – briši vam zagotavlja enostaven pregled nad vsemi vašimi načrti in nalogami za vso družino, hkrati pa pomaga zmanjšati nesporazume in zmedo. Na ta kul koledar lahko napišete in izbrišete vse svoje misli!

 

Dodatne informacije:

Hapinesto nalepko Piši – briši koledar nalepite na ravno površino z ustreznim postopkom, opisanem v priloženih navodilih. Priporočamo, da jih ne uporabljate na teksturiranih površinah (razen na rahlo teksturirani površini); ne samo zaradi možnih težav z oprijemom, temveč tudi zaradi pisanja po nalepki. Naše nalepke odstranljive, niso pa ponovno uporabne. Pri odstranjevanju nalepk s površine, na kateri so nalepljene, priporočamo, da jo zelo počasi in previdno luščite nazaj, da ne poškodujete nanosa.

 

Osnovna barva: črna
Material: mat vinil
Velikost: 81,4 x 59,5 cm

Vključuje:
- Tedenski koledar Piši – briši 
- Poseben stolpec za opomnike
- Preprosta navodila za montažo
- Brezplačna kreda za pisanje

timeat
22:50 odhod 1
12.50 odhod2
Processor
Clockspeed 100mhz

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha

Podobni izdelki

Otroški organizator - magnetni

19,90€ Brez DDV: 16,31€

Skrinjica za zobke

29,90€ Brez DDV: 24,51€

Družinski organizator - magnetni 1

27,90€ Brez DDV: 22,87€

Družinski organizator - magnetni 2

27,90€ Brez DDV: 22,87€

Družinski organizator  - stenski 1

27,00€ Brez DDV: 22,13€

Družinski organizator - stenski 2

27,00€ Brez DDV: 22,13€

Otroški organizator - stenski

19,90€ Brez DDV: 16,31€